Zondag 2 oktober 2011 - Met de Grussers op stap in Laarne

Een prachtige wandeling met zomerse temperaturen in oktober. Ik heb weer de kans gekregen om enkele nieuwe mensen te leren kennen. (Kris)

Het was een mooie Grusserswandeling in eigen streek. Ik heb een nieuw natuurgebied leren kennen. Het was mijn eerste keer en ik heb veel mensen leren kennen. Ik geniet nog na van de mooie gedichten onderweg, het “heksenpad” en de heerlijke terrasjes…(Koen)

Het was opnieuw heerlijk wandelen in fijn gezelschap bij een temperatuur van 27 graden. De vele onverharde wegen lagen er ideaal bij voor onze Grusserstocht. Het was volop genieten van de Meersen en de talrijke paarden die we op onze tocht ontmoet hebben. De terrasjes brachten onze vochtbalans weer perfect in evenwicht. Kortom, een superdag! (Annick)

De eerste herfstkleuren; Zomerzon. Exotische temperaturen. Aangenaam gezelschap. Kortom, een prachtige wandeling in Oost-Vlaanderen. (Chris)

Mysterieuze nevel-poëzie- zon a volonté- weilanden en natuurreservaten- vrolijke bende! Zaaaalig! (Marie-Ann)

Grusseren van Destelbergen naar Uitbergen, ofwel van het beschermd natuurgebied “De Damvallei” naar de Kalkense Meersen” via een paardenmelkerij, het kasteel van Laarne en de Schelde. Stralend mooi weer (in oktober aub!), toffe groep en een aantal toffe babbels. Kortom, een prachtige dag! (Etienne)

Voor mij als nieuweling in de groep was het een echte meevaller. Ik zocht wat sociaal contact en dat heb ik gevonden in een aangenaam en leuk gezelschap. Dat alles tijdens een prachtige en flinke natuurwandeling met een stralend weertje. (Jeannine)

Zoals de zusjes Gijsel (zonder “van”) graag zwoel, zweterig, zwulps zingen: Hot, Hotter, Hottest. (Peter)

 

DE HERFST
Haalde de bomen
Door se versnipperaar.

Het dossier van de zomer
Waait nu verstrooid rond.

Geert De Kockere